Cateva despre ejacularea precoce

Toți bărbații au ejaculat cel puțin o singura data mai devreme decât s-au așteptat. Deci dacă acest lucru ți s-a întâmplat și ție, nu e nimic de care sa te rusinezi. Oricum, dacă ai orgasm regulat înainte de penetrare, atunci suferi de ejaculare precoce(EP). Nu ești singur. Aproximativ 33% din bărbați vor experimenta precoce cel puțin o data-n viața.

Cateva lucruri de stiut despre ejacularea precoce:

  • Ejacularea precoce – ejacularea precoce este inabilitatea de a controla orgasmul cu o stimulare sexuală minima, fie la inceperea actului sexual sau la puțin timp după.
  • Simpatetic vs para-simpatetic – corpul tău are trei divizii de sistem nervos autonom – incluzand sistemele simpatetic (răspunsul hormonal la stres) și parasimpatetic (coordonarea reflexelor). Trecerea de la modul simpatetic la modul para-simpatetic duce de multe ori la EP.
  • Cauzele ejacularii premature  – ejacularea precoce poate fi cauzata de o multitudine de factori (cum ar fi anxietatea), factori fiziologici (incluzand un nivel abnormal de hormoni), sau o combinatie de ambele.
  • Tratamentul pentru ejaculare precoce – exista lucruri ce le poți face pentru a preveni ejacularea precoce , de la intarirea muschiului pelvic pana la produse terapeutice.
Be the best. Fuck the rest! 30 ani. Scriu o data pe saptamana iar cand o fac, o fac bine. Daca ai intrebari si-mi scrii pe fb sau mail, iti raspund in maxim 2 zile.
6.1/1016 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here