Hallu Motion – alt tratament pentru monturi

Tocmai am aflat ca exista un aparat ortopedic capabil sa elimine monturile la nivel celular. Acesta se numeste Hallu Motion si este sustinut de vesnicul medic roman care nu exista si folosit pana acum in centrele ultra secrete din Elvetia, care probabil nu exista nici ele.

Mă rog, este posibil sa fiu eu ușor paranoica, dar ideea este ca am căutat pe Google numele medicului care recomanda Hallu Motion și nu am găsit nimic relevant.

Despre Hallu Motion

hallu-motion Aceasta jucarioara chinezeaza vine in completarea multor altor aparate de acelasi gen, dezvoltate in ultimii ani. Ele sunt privite cu reticenta de unii ortopezi, dar acceptate de altii, asa ca in sine sunt destul de controversate.

Hallu Motion poate sa functioneze asa cum la fel de bine poate sa fie o investitie ratata. Dar nu este exagerat de scump, deci poate sa fie incercat fara prea multe riscuri. Dar asta nu inseamna ca prezentarea pentru el trebuie sa fie una in bataie de joc.

Vorbe fara acoperire, gresile grave de traducere si de gramatica, minciuni pe fata si un sistem care te pacaleste ca produsul este extrem de cautat in conditiile in care tu esti, cel mai probabil, singurul vizitator de pe site. Acest dispozitiv imi aduce aminte de Valgustop.

Constructie si mod de utilizare

Hallu Motion este un aparat mic, el urmand sa se fixeze pe deget si sa reduca monturile. Ar fi facut din niste materiale moderne si care lasa piciorul sa respire, deci din acest punct de vedere ar fi ok. Trebuie sa purtat cel putin cinci ore pe zi, mai ales atunci cand mergi.

Se spune ca nu incomodeaza la mers si poate sa fie incercat cu toate felurile de incaltari. Asadar, produsul in sine este unul relativ decent, desi controversat, asa cum spunean. Dar sunt alte probleme. In primul rand, monturile nu sunt cauzate de obezitate si se insista extrem de mult asupra acestei situatii.

Nici sportul nu te scapa de ele, deci din noua pare ca persoanele care au facut prezentarea nu au nicio legatura cu ideile din spatele produsului.

Efecte

Hallu Motion poate elimina monturile, macar atat am inteles. Il porti si daca ai noroc, deformarile oaselor vor fi din ce in ce mai mici. Insa nu vei scapa niciodata de ele, nici intr-o luna asa cum spune producatorii, nici intr-un secol, atat timp cat nu mergi la medic.

In plus, este posibil banii  sa nu iti vor fi niciodata returnati 🙂

Cat despre alte afirmatii cum ca Hallu Motion te face sa te simti mai tanar si mai in vigoare, nu știu, mi se par cam deplasate și irelevante în contextul în care scopul produsului este altul. Un alt dispozitiv similar este Toe FIx PRO

hallu-motion

Pareri despre Hallu Motion:

Stiu ca astfel de produse se gasesc si pe Amazon sau E-bay si sunt de vreo doua ori mai ieftine. Asadar, a incercat cineva Hallu Motion, cumparat din surse “oficiale” sau nu si a dat rezultate? Eu sunt de parere ca nu ar trebui sa lasati prezentarea sa decida in locul vostru. Acest lucru este valabil pentru orice produs ați folosi, inclusiv pentru cele de slabire.

Asadar, poate ca produsul este bun, dar site-ul este complet lipsit de respect pentru cumparator. Iar efectele nu sunt chiar atat de bune pe cat se lauda ei. Daca apar monturi, mergeti imediat la spital si interveniti inainte de a se agrava.

Nota: operația pentru monturile picioarelor este una destul de costisitoare, fiind în jurul a 6000 de lei la un spital privat. Bine, costurile depind de la caz la caz, însă ca idee. Din acest motiv, va recomand sa încercați sa tratați problema imediat ce aceasta apare (deoarece și costurile vor fi mai mici).

Dacă Hallu Motion este sau nu o optiune de tratament pentru cazul dvs, nu va pot spune, însă orice decizie ați lua, asigurați-va ca o luați după ce ați discutat în prealabil cu un medic ortoped.

6/103 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here