Magnetic Medic – magneți pentru slăbit

În cazul în care vrei să te bazezi pe o tehnologie neconvențională pentru a slăbi, întrucât toate celelalte metode nu au dat roade pentru tine, inelele Magnetic Medic te-ar putea interesa.

Magnetic Medic sunt niște inele sub formă de magneți care, de îndată ce sunt fixate într-un punct fix al degetelor mari de la picioare, te ajută să slăbești în fiecare zi, fără alte eforturi suplimentare. Magneții nu au nici un fel de efect nociv asupra sănătății generale.

Spune-mi mai multe despre inelele sub formă de magneți Magnetic Medic:

Magnetic Medic Magnetic Medic au fost inventați de către niște oameni de știință din Japonia, care au combinat 2 științe milenare la care nimeni nu s-a mai gândit până acum: presopunctura și magnetoterapia.

Magneții nu au fost realizați prin nici un procedeu chimic sau adăugare de plante naturale, ci pur și simplu au fost creați pentru a presa anumite puncte fixe de la nivelul picioarelor, care pot stimula crearea unui câmp magnetic de 1100 gauss, ce te va ajuta să dai jos kilogramele în plus, fără efort.

Mod de utilizare inele sub formă de magneți Magnetic Medic:

Magnetic Medic se ajustează la baza degetelor mari de la picioare, cu magneții în jos, însă din păcate, producătorul nu specifică durata de timp zilnică pe care trebuie să o aloci magneților pentru a-și face efectul.

Magneții Magnetic Medic au un diametru de 3 cm, lățimea de 1,3 cm și 2 inele ce fiecare conțin câte un neomagnet. Astfel, aceștia nu vor fi incomozi în pantofii sau încălțările tale. Magnetic Medic Utilizare

Teoretic, te poți bucura în continuare de mâncărurile preferate atâta timp cât porți acești magneți, însă aș sugera că pentru a obține rezultate optime, ar fi bine să renunți la stilul de viață nesănătos.

Cine poate folosi Magnetic Medic?

Magnetic Medic pot fi folosiți de către femei și bărbați în egală măsură, persoane supraponderale, obeze sau care își doresc să scape de kilogramele în plus.

Acești magneți se pot adapta tuturor tipurilor de degete, de la cele mai subțiri și până la cele mai groase, întrucât se pot ajusta cu ușurință.

Ce beneficii îți oferă Magnetic Medic?

Magnetic Medic oferă extrem de multe beneficii, printre care următoarele:

 • Accelerează procesul de pierdere al kilogramelor în plus
 • Nu prezintă efecte secundare și nici dureri în timpul utilizării acestora
 • Nu trebuie să ții neapărat un regim alimentar strict pentru a slăbi, numai în cazul în care îți dorești să vezi rezultate mai rapide
 • Nu trebuie să iei alte medicamente care să grăbească procesul de slăbire
 • Inelele Magnetic Medic nu prezintă efectul de yoyo (reîngrășarea după încetarea tratamentului)
 • Inelele sunt realizate din silicon hipoalergic, ceea ce înseamnă că nu provoacă alergii persoanelor cu pielea mai sensibilă
 • Stimulează circulația sângelui în organism, ceea ce se traduce prin dezumflarea picioarelor și diminuarea ridurilor
 • Ajută la regenerarea pielii
 • O pereche de magneți oferă 15 zile de tratament
 • Inelele sunt transparente, ceea ce le face discrete atunci când sunt purtate cu încălțări elegante
 • Nu trebuie să faci exerciții și mișcare zilnică, numai dacă îți dorești un plus de eficiență și rapiditate pentru procesul de slăbire

Este un tratament brevetat și a fost deja adoptat de peste 854.000 de japonezi. Înainte de a folosi acești magneți este bine să cereți sfatul unui medic specialist cu privire la siguranța folosirii acestora. Probabil cauzele îngrășării sunt unele medicale iar atunci aveți nevoie de alte tratamente decât magneți de slăbit sau orice alte suplimente pe care le găsiți la farmacii sau internet.

7.3/109 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

3 COMENTARII

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here