Marirea penisului: Ghidul Practic Gratuit :)

Sunt sigur ca deja ai inceput sa suspectezi impactul monumental pe care il poate avea un penis mai mare: – te poate face mult mai increzator in toate aspectele vietii. Si, doar din acest motiv, fa tot ce poti pentru a lasa la o parte scepticismul “Nici gand …. Nu are cum sa functioneze” pentru moment; pentru ca nimic nu va impiedica progresul mai mult decat o lipsa de incredere in ceea ce faci.

In aceasta etapa, crede-ma cand iti spun ca cel mai bun prieten al barbatului poate sa-si depaseasca dimensiunile naturale, adesea frustrant de micute. Este un adevar psihologic … si exista dovezi solide care sa sustina afirmatia.

Sa luam, de exemplu, faptul ca numeroase studii clinice au aratat ca stretching-ul penisului nu este doar la fel de eficient ca operatia, ci, de fapt, intrece chirurgia cand vine vorba de permanenta rezultatelor si siguranta.

Nu trebuie sa ai incredere intr-un site web care ofera recenzii nesigure de cinci stele, nu trebuie sa te increzi intr-un fel de campanie publicitara insistenta, nu trebuie sa ma crezi nici pe mine pe cuvant … sau pe oricine altcineva. Trebuie doar sa-ti pui increderea in dovezi clinice solide … si sa ai dedicarea de a le pune in practica si pentru tine.

Ce gasesti in acest articol (si ce nu)

Sper ca ti se pare ca ceea ce ai citit aici este semnificativ si interesant – de fapt, sper ca ti se pare ca o gura de aer proaspat.

Un lucru pe care nu il voi face este sa te bombardez cu o campanie publicitara insistenta sau recenzii exagerate ale produselor. Ce iti voi oferi este o intelegere clara a multiplelor fatete ale maririi penisului.

marirea-penisului

Cu putin noroc, vei descoperi toate informatiile de care ai nevoie pentru a descoperi calea pentru un penis mai mare, fara incertitudini …

Sfatul pe care il ofer si recomandarile pe care le fac pe acest site web nu se bazeaza pe feedback, chestionare sau recenzii ale produselor false – se bazeaza pe propria mea experienta: pe cunostinta pe care am dobandit-o de-a lungul anilor asupra principiilor si teoriilor de marire a penisului si de instrumentele pe care le-am utilizat personal, fie direct pentru a-mi mari dimensiunea sau pe care le-am luat ca la “test drive”, dupa atingerea cu succes a telului meu.

Nu sustin ca am incercat fiecare supliment, manual de exercitii sau aparat de tractiuni disponibile … sarcina care ar fi fost atat imposibila, cat si destul de inutila.

Ce incerc sa fac este sa-ti ofer sfaturi bune, reale si, unde este potrivit, sa recomand produse pe care le consider sa fie cele mai bune din clasa lor, care isi vor face treaba pe cat de eficient se poate.

In esenta, ceea ce vei obtine din acest site web iti va oferi cunostinte, atentia si angajamentul de a pune teoria in practica; si, cel mai important, iti va oferi puterea de a-ti realiza telul.

Acest site web are mai multe niveluri:

La suprafata, se afla articolele cu “adevaruri fundamentale”, care iti ofera o privire de ansamblu detailata, dar concisa, asupra tuturor metodelor de a adauga centimetri barbatiei tale, inclusiv:

In aceste articole “de ansamblu” vei descoperi principiile de baza din spatele fiecarei metode – sau, cu alte cuvinte, cum fiecare dintre ele sustin ca maresc dimensiunile pensiului. De asemenea, vei descoperi efectele lor in practica: fie ca se baseaza pe adevar sau pe publicitate, pro si contra pentru fiecare metoda, precum si maririle, daca s-au inregistrat, pe care le poti astepta realistic in urma utilizarii lor. De asemenea, vei descoperi cateva dintre acele recomandari detestabile de produs mentionate in aceste articole cu “adevaruri fundamentale” – insa, te vei bucura sa descoperi ca sunt adevarate si prezentate fara prea mult tam – tam publicitar.

Insa, acest site web ofera cu mult mai mult decat o privire de ansamblu de folos a variatelor tehnici de marire a penisului. De fapt, cauta destul de profund si vei descoperi ca nu a ramas nicio piatra neintoarsa. Chiar daca te numeri printre cei care nu au incredere – si nimic nu te va convinge sa ai – vei gasi sfaturi si trucuri pentru a te ajuta sa maximizezi posesiunea ta anatomica preferata.

Cat despre cei dintre voi care au o minte ceva mai deschisa, vei descoperi o resursa aproape inepuizabila de sfaturi nepretuite …

De asemenea, vei mai descoperi …

  • Procedeele stiintifice si principiile din spatele tehnicilor de marire – tesuturile pot fi incurajate sa creasca, de ce si cum.
  • Importanta motivarii si a disciplinei de sine pentru a-ti atinge telul – si cum sa le dezvolti.
  • Un ghid de exercitii gratuit pentru incepatori, structurat cum se cuvine, pentru a-ti oferi o mostra pentru ceea ce urmeaza.
  • Sfaturi exacte pentru perioada de timp si dedicatia de care ai nevoie pentru a observa imbunatatirile.
  • Sfaturi psihologice pentru a te tine pe drumul cel bun.
  • Imbunatatirile potentiale de viata care pot fi derivate din dezvoltarea unui penis mai mare … totul, de la efectele increderii in sine, pana la atractivitatea perceputa de catre sexul opus.
  • Capcanele, atat ale convingerilor nerealistice, cat si ale dezinformarii, pe care trebuie sa le eviti pentru a reusi.
  • O perspectiva clara ale ariilor din viata ta in care dimensiunea penisului este sau nu importanta.

De fapt, mi-ar placea sa cred ca vei gasi aici toate informatiile de care ai nevoie pentru a reusi.

3.6/105 ratings
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

3 COMENTARII

  1. ori ce sportiv ca să ajungă la performanțele dorite îi trebuie ani de antrenament așa că mărirea penisului în câteva săptămâni este o poveste pentru cei mici nu pentru un om cu experiență nu cred o iotă din ce spun toți despre aceste produse oricare ar fi ele din oferta pieței

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here