Rezultate Activ Max – sunt permanente sau doar cat este aplicat?

Activ Max, dupa cum probabil stiti deja este un spray pentru imbunatatirea potentei. Am scris aici un articol mai complet despre el, in cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Activ Max si cum functioneaza acesta.

activmaxAm vazut cateva persoane care au pus intrebari cu privire la durata rezultatelor oferite de Activ Max, mai exact acele persoane intrebau daca rezultatele oferite de Activ Max sunt permanente.

Prin “permanente” banuiesc, de fapt sper ca nu se refereau la o erectie permanente ci mai degraba la eliminarea problemei care le cauza lor aceasta problema. Ei bine, treaba este in felul urmator:

  • Daca problema de erectie are drept cauza factorul psihologic (lucru care este foarte des intalnit, ba chiar cel mai frecvent as putea spune) un mic ajutor precum Activ Max poate fi exact ceea ce aveti nevoie pentru a va reda increderea in dumneavoastra. Sfatul meu este sa-l folositi cu incredere insa sa alternati partidele cu si fara Activ Max, iar dupa ce vedeti ca aceasta strategie da rezultate, sa folositi din ce in ce mai rar Activ Max pana cand totul revine la normal. Bineinteles, nu trebuie sa-l eliminati complet din “dieta” voastra si il puteti folosi si dupa aceea oricand doriti ceva mai mult 🙂
  • Daca problema de erectie are alte cauze, in cele mai multe cazuri Activ Max va avea efecte doar atunci cand este aplicat. Este necesar sa descoperiti cauza si sa o tratati. Cauzele pot fi multiple si in ciuda faptului ca este o problema care pentru multi poate fi jenanta, de multe ori poate fi tratata destul de usor. Faceti-va curaj si mergeti la un medic si sub nici o forma sa nu va simtit jenati, deoarce medicul a vazut atatea persoane cu probleme similare cu ale dumneavoastra incat pentru el este ceva normal. Sub nici o forma nu i se va parea amuzanta problema dvs, ba din contra.

Despre Activ Max

Un alt lucru pe care trebuie sa il intelegeti este ca Activ Max este un supliment nu un tratament. Practic, el nu a fost creat sa trateze o afectiune ci actiunea lui este de a favoriza apritia si mentinerea erectiei pentru o perioada mai lunga de timp.

Daca ar fi sa fac o asemanare, aceasta ar fi cu apa la radacina unei flori. Daca ai o floare uscata si lipsita de viata, degeaba ii pui apa deoarece ea nu va mai inflori insa daca floarea mai are un pic de viata in ea si ii pui apa, cu siguranta isi va reveni. Cand va ramane iar fara apa, se va usca din nou.

Probabil nu este cea mai inspirata comparatie pe care am facut-o, insa sper ca ati prins ideea 🙂

  • 6/10
  • 2 ratings
2 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good! Very good! Cool! Excellent! Awesome! Spectaculair!
0% 0% 0% 0% 0% 100% 0% 0% 0% 0%
te-a ajutat aceast articol? dă-i un vot

4 COMENTARII

SCRIE UN COMENTARIU / INTREBARE / PARERE

Please enter your comment!
Please enter your name here